Blog

Professionele gellak lamp kopen? Hier moet je op letten

Professionele gellak lamp kopen: waar op letten?

Als professionele pedicure of nagelstylist wil je hoogwaardige service bieden, en daarvoor heb je goede apparatuur nodig. Een nagel UV-lamp is een onmisbaar onderdeel van je uitrusting om gellak en gel nagellak uit te harden. Maar waar moet je op letten bij de aankoop van een professionele gellak lamp?

In deze blog bespreken we waar je op moet letten bij het kopen van een professionele nagellamp. Van de kracht van de lamp tot de grootte en capaciteit, duurzaamheid, het type lamp en extra functies die het uithardingsproces gemakkelijker maken.

Kracht van de professionele gellak lamp

Kies een lamp met een hogere wattage voor een snellere uithardingstijd. Een wattage van 36 of hoger wordt aanbevolen voor professioneel gebruik.

Grootte en capaciteit

Overweeg een lamp met een grotere capaciteit als je een drukke salon hebt. Zo kun je efficiënter werken en meerdere nagels tegelijk uitharden.

Type lamp

Kies tussen LED- en UV-lampen, waarbij LED-lampen duurder zijn maar een langere levensduur hebben en energiezuiniger zijn. UV-lampen zijn goedkoper maar hebben een kortere levensduur en verbruiken meer energie. Maar hoe kies je nu? Bij SUNfeet hoef je niet te kiezen! Onze gellak lamp is voorzien van UV én LED. Zo heb je het beste van beide werelden voor het beste en mooiste resultaat van de nagels van jouw klanten!

professionele nagellamp professionele gellak lamp

Duurzaamheid

Als je een pedicuresalon hebt, beautysalon hebt of een eigen nagelstudio begint, investeer dan in hoogwaardige apparatuur, zoals een professionele gellak lamp. Kies een lamp die past bij de grootte van je salon en aan de behoeften van je klanten voldoet. Goede apparatuur kan de levensduur van je salon verlengen en je helpen geld te besparen op de lange termijn.

Extra functies van de nagellamp

Overweeg een nagellamp met extra functies, zoals een ingebouwde timer of een sensor die de lamp automatisch aan- en uitschakelt wanneer je je handen erin steekt. Een afneembare onderkant maakt het gemakkelijker om de lamp schoon te maken. En wat dacht je van een nageldroger die super handig boven de voeten te plaatsen is? Doordat de professionele gellak lamp zich op een verrijdbaar en flexibel statief bevindt, is deze ook geschikt voor het zetten van gellak op de voeten.

Een professionele gellak lamp? Ook handig voor de voeten!

Een nagel UV-lamp is onmisbaar voor elke professionele pedicure, nagelstylist of nagelstudio. Let bij de aankoop op de kracht van de lamp, grootte en capaciteit, duurzaamheid, het type lamp en extra functies. Bekijk eens de nageldroger van SUNfeet die super handig boven de voeten te plaatsen is! Doordat de professionele gellak lamp zich op een verrijdbaar en flexibel statief bevindt, is deze ook geschikt voor de voeten. Kies de juiste nagellamp en bied hoogwaardige service aan je klanten.

nagelstudio salon beginnen nagellamp gellaklamp SUNfeet uv led lamp op statief nagelsalon starten
professionele nagellamp uv led lamp voor nagels gellak pedicure nagelstudio salon

Veelgestelde vragen

Een goede lamp is essentieel voor de kwaliteit van een nagelbehandeling omdat het zorgt voor een volledige uitharding van de gebruikte nagelproducten. Een lamp met de juiste golflengte en intensiteit zorgt ervoor dat de gel, acryl of gellak gelijkmatig en volledig uithardt, wat resulteert in duurzame en goed uitziende nagels. Het gebruik van een kwaliteitslamp helpt ook bij het voorkomen van onvolkomenheden, zoals luchtbellen of loslatende nagellagen.

Een goede lamp voor een nagelstudio moet aan bepaalde criteria voldoen. Enkele belangrijke kenmerken zijn:

 • Voldoende vermogen en golflengte van het licht om de nagels volledig en gelijkmatig uit te harden.
 • Snelle uithardingstijd om de efficiëntie te verbeteren en de wachttijd voor klanten te verkorten.
 • Duurzaamheid en betrouwbaarheid voor intensief en langdurig gebruik in een professionele omgeving.
 • Ergonomisch ontwerp om comfortabel te werken en vermoeidheid van de handen en polsen te verminderen.
 • Energiezuinigheid om de operationele kosten te verlagen en een milieuvriendelijke keuze te zijn.

Naast een goede nagellamp zijn er nog andere essentiële benodigdheden voor een goed uitgeruste nagelsalon. Enkele voorbeelden zijn:

 • Nagelfrezen en -boren voor het vijlen en modelleren van de nagels.
 • Nagelvijlen en buffers om de nagels in de gewenste vorm te brengen.
 • Nagelriemolie en -crèmes voor het verzorgen en hydrateren van de nagelriemen.
 • Nageltangen en nagelscharen voor het knippen en verzorgen van nagels.
 • Nail art tools en accessoires voor creatieve ontwerpen en versieringen.
 • Desinfectiemiddelen en reinigingsproducten voor een hygiënische werkomgeving.

De SUNfeet nageldroger wordt geleverd met een garantie van 12 maanden. Als de lamp defect raakt door normale slijtage of door schade veroorzaakt door verwijtbaar ondeskundig gebruik of nalatigheid in onderhoud, dan kan er geen aanspraak worden gemaakt op de garantie. Eventuele garantie aanspraken kunnen pas gemaakt worden na schriftelijke bevestiging van de leverancier.

Als je de SUNfeet nagellamp voor 12:00 uur bestelt, wordt deze dezelfde dag nog verzonden via pakketdienst. De kosten voor verzending bedragen €12,50 voor Nederland en €15,00 voor België. De prijs van de SUNfeet nageldroger bedraagt €148,- excl. BTW, maar momenteel is er een tijdelijke beursactie (van 6 t/m 30 april 2023) waarbij de lamp verkrijgbaar is voor €125,- excl. BTW.

SUNfeetproducts B.V. 2023 ©