Blog

Professionele gellak lamp kopen? Hier moet je op letten

Professionele gellak lamp kopen: waar op letten?

Als professionele pedicure of nagelstylist wil je hoogwaardige service bieden, en daarvoor heb je goede apparatuur nodig. Een nagel UV-lamp is een onmisbaar onderdeel van je uitrusting om gellak en gel nagellak uit te harden. Maar waar moet je op letten bij de aankoop van een professionele gellak lamp?

In deze blog bespreken we waar je op moet letten bij het kopen van een professionele nagellamp. Van de kracht van de lamp tot de grootte en capaciteit, duurzaamheid, het type lamp en extra functies die het uithardingsproces gemakkelijker maken.

Kracht van de professionele gellak lamp

Kies een lamp met een hogere wattage voor een snellere uithardingstijd. Een wattage van 36 of hoger wordt aanbevolen voor professioneel gebruik.

Grootte en capaciteit

Overweeg een lamp met een grotere capaciteit als je een drukke salon hebt. Zo kun je efficiënter werken en meerdere nagels tegelijk uitharden.

Type lamp

Kies tussen LED- en UV-lampen, waarbij LED-lampen duurder zijn maar een langere levensduur hebben en energiezuiniger zijn. UV-lampen zijn goedkoper maar hebben een kortere levensduur en verbruiken meer energie. Maar hoe kies je nu? Bij SUNfeet hoef je niet te kiezen! Onze gellak lamp is voorzien van UV én LED. Zo heb je het beste van beide werelden voor het beste en mooiste resultaat van de nagels van jouw klanten!

professionele nagellamp professionele gellak lamp

Duurzaamheid

Als je een pedicuresalon hebt, beautysalon hebt of een eigen nagelstudio begint, investeer dan in hoogwaardige apparatuur, zoals een professionele gellak lamp. Kies een lamp die past bij de grootte van je salon en aan de behoeften van je klanten voldoet. Goede apparatuur kan de levensduur van je salon verlengen en je helpen geld te besparen op de lange termijn.

Extra functies van de nagellamp

Overweeg een nagellamp met extra functies, zoals een ingebouwde timer of een sensor die de lamp automatisch aan- en uitschakelt wanneer je je handen erin steekt. Een afneembare onderkant maakt het gemakkelijker om de lamp schoon te maken. En wat dacht je van een nageldroger die super handig boven de voeten te plaatsen is? Doordat de professionele gellak lamp zich op een verrijdbaar en flexibel statief bevindt, is deze ook geschikt voor het zetten van gellak op de voeten.

Een professionele gellak lamp? Ook handig voor de voeten!

Een nagel UV-lamp is onmisbaar voor elke professionele pedicure, nagelstylist of nagelstudio. Let bij de aankoop op de kracht van de lamp, grootte en capaciteit, duurzaamheid, het type lamp en extra functies. Bekijk eens de nageldroger van SUNfeet die super handig boven de voeten te plaatsen is! Doordat de professionele gellak lamp zich op een verrijdbaar en flexibel statief bevindt, is deze ook geschikt voor de voeten. Kies de juiste nagellamp en bied hoogwaardige service aan je klanten.

nagelstudio salon beginnen nagellamp gellaklamp SUNfeet uv led lamp op statief nagelsalon starten
professionele nagellamp uv led lamp voor nagels gellak pedicure nagelstudio salon

Veelgestelde vragen

De levertijd van de SUNfeet nagellamp kan variëren afhankelijk van jouw locatie (NL/BE). Op werkdagen, maandag t/m vrijdag, ontvang je de nageldroger binnen 1 à 2 werkdagen.

Ja, we bieden een garantieperiode voor de SUNfeet nagellamp om jouw tevredenheid en vertrouwen in ons product te waarborgen. Raadpleeg de garantievoorwaarden in de handleiding voor meer informatie.

Ja, de SUNfeet professionele UV LED lamp is ontworpen met eenvoudig onderhoud in gedachten. Het gladde oppervlak van de lamp is gemakkelijk af te vegen met een zachte doek en desinfectiemiddel om een hygiënische werkomgeving te behouden.

De UV LED-lampen in de SUNfeet nageldroger hebben een lange levensduur van meer dan 50.000 branduren. Dit betekent dat je lang kunt genieten van betrouwbare prestaties zonder dat je de lampen vaak hoeft te vervangen.

Ja, de SUNfeet professionele nagellamp is geschikt voor diverse nagelbehandelingen, waaronder gellak, acryl, BIAB en nagelreparaties. Met de verschillende tijdinstellingen kun je de droogtijd aanpassen aan het type behandeling dat je uitvoert.

SUNfeetproducts B.V. 2024 ©
De waardering van sunfeetproducts.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.2/10 gebaseerd op 29 reviews.