Alles over

Retourneren

Als je een aankoop hebt gedaan bij SUNfeetproducts B.V., heb je het recht om binnen veertien dagen na ontvangst van het product te beslissen om het terug te sturen. Dit is het herroepingsrecht. Als je gebruik wilt maken van dit recht, moet je dit binnen deze termijn schriftelijk of per e-mail aan SUNfeetproducts B.V. via info@sunfeetproducts.nl melden. Vervolgens heb je veertien dagen de tijd om het product terug te sturen. De kosten voor de retourzending zijn voor jouw eigen rekening.

Indien je gebruik maakt van jouw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Binnen veertien dagen na ontvangst van het geretourneerde product ontvang je het aankoopbedrag terug, inclusief eventuele verzendkosten. Als het product beschadigd is of niet in de originele staat wordt teruggestuurd, kan SUNfeetproducts B.V. de waardevermindering van het product in rekening brengen. Houd er rekening mee dat niet alle producten geretourneerd kunnen worden, bijvoorbeeld producten die speciaal voor jou zijn gemaakt of gepersonaliseerd zijn. In dat geval is het herroepingsrecht niet van toepassing.

Wij raden je aan de retourvoorwaarden zorgvuldig door te lezen, zoals vermeld in onze algemene voorwaarden. Bij vragen over retourneren kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Meer weten? Neem contact met ons op!

Heb je toch nog vragen over retourneren van de SUNfeet professionele nagellamp? Neem dan eenvoudig contact met ons op. Wij proberen zo spoedig mogelijk te reageren.

professionele nagellamp uv led lamp voor nagels gellak pedicure nagelstudio salon

Veelgestelde vragen

De levertijd van de SUNfeet nagellamp kan variëren afhankelijk van jouw locatie (NL/BE). Op werkdagen, maandag t/m vrijdag, ontvang je de nageldroger binnen 1 à 2 werkdagen.

Ja, we bieden een garantieperiode voor de SUNfeet nagellamp om jouw tevredenheid en vertrouwen in ons product te waarborgen. Raadpleeg de garantievoorwaarden in de handleiding voor meer informatie.

Ja, de SUNfeet professionele UV LED lamp is ontworpen met eenvoudig onderhoud in gedachten. Het gladde oppervlak van de lamp is gemakkelijk af te vegen met een zachte doek en desinfectiemiddel om een hygiënische werkomgeving te behouden.

De UV LED-lampen in de SUNfeet nageldroger hebben een lange levensduur van meer dan 50.000 branduren. Dit betekent dat je lang kunt genieten van betrouwbare prestaties zonder dat je de lampen vaak hoeft te vervangen.

Ja, de SUNfeet professionele nagellamp is geschikt voor diverse nagelbehandelingen, waaronder gellak, acryl, BIAB en nagelreparaties. Met de verschillende tijdinstellingen kun je de droogtijd aanpassen aan het type behandeling dat je uitvoert.

SUNfeetproducts B.V. 2024 ©
De waardering van sunfeetproducts.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.2/10 gebaseerd op 28 reviews.