Alles over

Retourneren

Als je een aankoop hebt gedaan bij SUNfeetproducts B.V., heb je het recht om binnen veertien dagen na ontvangst van het product te beslissen om het terug te sturen. Dit is het herroepingsrecht. Als je gebruik wilt maken van dit recht, moet je dit binnen deze termijn schriftelijk of per e-mail aan SUNfeetproducts B.V. melden. Vervolgens heb je veertien dagen de tijd om het product terug te sturen. De kosten voor de retourzending zijn voor jouw eigen rekening.

Zorg ervoor dat de professionele nagellamp in de originele staat wordt teruggestuurd en dat alle accessoires die bij het product horen, worden meegestuurd. Binnen veertien dagen na ontvangst van het geretourneerde product ontvang je het aankoopbedrag terug, inclusief eventuele verzendkosten. Als het product beschadigd is of niet in de originele staat wordt teruggestuurd, kan SUNfeetproducts B.V. de waardevermindering van het product in rekening brengen. Houd er rekening mee dat niet alle producten geretourneerd kunnen worden, bijvoorbeeld producten die speciaal voor jou zijn gemaakt of gepersonaliseerd zijn. In dat geval is het herroepingsrecht niet van toepassing.

Wij raden je aan de retourvoorwaarden zorgvuldig door te lezen, zoals vermeld in onze algemene voorwaarden. Bij vragen over retourneren kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Meer weten? Neem contact met ons op!

Heb je toch nog vragen over retourneren van de SUNfeet professionele nagellamp? Neem dan eenvoudig contact met ons op. Wij proberen zo spoedig mogelijk te reageren.

professionele nagellamp uv led lamp voor nagels gellak pedicure nagelstudio salon

Veelgestelde vragen

Een goede lamp is essentieel voor de kwaliteit van een nagelbehandeling omdat het zorgt voor een volledige uitharding van de gebruikte nagelproducten. Een lamp met de juiste golflengte en intensiteit zorgt ervoor dat de gel, acryl of gellak gelijkmatig en volledig uithardt, wat resulteert in duurzame en goed uitziende nagels. Het gebruik van een kwaliteitslamp helpt ook bij het voorkomen van onvolkomenheden, zoals luchtbellen of loslatende nagellagen.

Een goede lamp voor een nagelstudio moet aan bepaalde criteria voldoen. Enkele belangrijke kenmerken zijn:

 • Voldoende vermogen en golflengte van het licht om de nagels volledig en gelijkmatig uit te harden.
 • Snelle uithardingstijd om de efficiëntie te verbeteren en de wachttijd voor klanten te verkorten.
 • Duurzaamheid en betrouwbaarheid voor intensief en langdurig gebruik in een professionele omgeving.
 • Ergonomisch ontwerp om comfortabel te werken en vermoeidheid van de handen en polsen te verminderen.
 • Energiezuinigheid om de operationele kosten te verlagen en een milieuvriendelijke keuze te zijn.

Naast een goede nagellamp zijn er nog andere essentiële benodigdheden voor een goed uitgeruste nagelsalon. Enkele voorbeelden zijn:

 • Nagelfrezen en -boren voor het vijlen en modelleren van de nagels.
 • Nagelvijlen en buffers om de nagels in de gewenste vorm te brengen.
 • Nagelriemolie en -crèmes voor het verzorgen en hydrateren van de nagelriemen.
 • Nageltangen en nagelscharen voor het knippen en verzorgen van nagels.
 • Nail art tools en accessoires voor creatieve ontwerpen en versieringen.
 • Desinfectiemiddelen en reinigingsproducten voor een hygiënische werkomgeving.

De SUNfeet nageldroger wordt geleverd met een garantie van 12 maanden. Als de lamp defect raakt door normale slijtage of door schade veroorzaakt door verwijtbaar ondeskundig gebruik of nalatigheid in onderhoud, dan kan er geen aanspraak worden gemaakt op de garantie. Eventuele garantie aanspraken kunnen pas gemaakt worden na schriftelijke bevestiging van de leverancier.

Als je de SUNfeet nagellamp voor 12:00 uur bestelt, wordt deze dezelfde dag nog verzonden via pakketdienst. De kosten voor verzending bedragen €12,50 voor Nederland en €15,00 voor België. De prijs van de SUNfeet nageldroger bedraagt €148,- excl. BTW, maar momenteel is er een tijdelijke beursactie (van 6 t/m 30 april 2023) waarbij de lamp verkrijgbaar is voor €125,- excl. BTW.

SUNfeetproducts B.V. 2023 ©