Levertijd en verzendkosten

Bij SUNfeet streven we ernaar om jouw aankoop op een zorgvuldige wijze te leveren, precies op de locatie die jij hebt aangegeven als afleveradres. We begrijpen hoe belangrijk het is dat je jouw bestelling snel en veilig ontvangt, en daarom nemen we de nodige maatregelen om een efficiënte levering te garanderen.

Volgens Artikel 8 van onze voorwaarden is het risico met betrekking tot de levering in handen van SUNfeet totdat de nagellamp bij jou als consument wordt afgeleverd. Het is echter ook jouw verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat de levering op tijd kan plaatsvinden. We vragen je dan ook om ervoor te zorgen dat er iemand aanwezig is op het aangegeven afleveradres om de bestelling in ontvangst te nemen.

Bij SUNfeet streven we ernaar om je bestelling zo snel mogelijk te verzenden. Als je op werkdagen vóór 12:00 uur bestelt, zorgen wij ervoor dat je bestelling nog dezelfde dag wordt verzonden. Dit betekent dat je jouw producten zo snel mogelijk in huis hebt.

Verzendkosten

Wat betreft de verzendkosten hanteren we de volgende tarieven. Voor verzending binnen Nederland worden er verzendkosten van €6,95 exclusief BTW in rekening gebracht. Voor verzending naar België bedragen de verzendkosten €12,50 exclusief BTW. Deze kosten worden toegevoegd aan het totaalbedrag van je bestelling.

Let op: houd er rekening mee dat deze informatie gebaseerd is op de beschikbare gegevens tot en met september 2021. We raden je aan om onze website of de laatste updates te raadplegen voor de meest actuele informatie met betrekking tot levertijd en verzendkosten.

Bij SUNfeet begrijpen we dat een snelle en betrouwbare levering van essentieel belang is. We streven ernaar om aan onze beloften te voldoen en ervoor te zorgen dat je jouw bestelling tijdig en in goede staat ontvangt. Mocht je nog vragen hebben over de levertijd of verzendkosten, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Ons team staat klaar om je te helpen en je te voorzien van de benodigde informatie.

SUNfeetproducts B.V. 2024 ©
De waardering van sunfeetproducts.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.2/10 gebaseerd op 28 reviews.