Meer weten?

Contact

Nog niet overtuigd? Neem contact met ons op

Bij SUNfeet staan wij klaar voor al jouw vragen over dé professionele nagellamp. Kijk eens bij onze veelgestelde vragen of jouw vraag er tussenstaat. Wil je toch nog meer informatie? Laat dan een bericht achter via het formulier. Wij reageren zo snel mogelijk!

Je mag natuurlijk ook altijd appen of mailen naar info@sunfeetproducts.com, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Postadres: Molendijk 53 7461JG Rijssen

E-mailadres: info@sunfeetproducts.com

KvK-nummer: 85403490

Btw-nummer: NL863611874B01

 

Toch liever bellen? Voor (technische) productvragen & garantie: 06-11147927 
(alleen beschikbaar buiten kantoortijden)

professionele nagellamp uv led lamp voor nagels gellak pedicure nagelstudio salon

Veelgestelde vragen

De levertijd van de SUNfeet nagellamp kan variëren afhankelijk van jouw locatie (NL/BE). Op werkdagen, maandag t/m vrijdag, ontvang je de nageldroger binnen 1 à 2 werkdagen.

Ja, we bieden een garantieperiode voor de SUNfeet nagellamp om jouw tevredenheid en vertrouwen in ons product te waarborgen. Raadpleeg de garantievoorwaarden in de handleiding voor meer informatie.

Ja, de SUNfeet professionele UV LED lamp is ontworpen met eenvoudig onderhoud in gedachten. Het gladde oppervlak van de lamp is gemakkelijk af te vegen met een zachte doek en desinfectiemiddel om een hygiënische werkomgeving te behouden.

De UV LED-lampen in de SUNfeet nageldroger hebben een lange levensduur van meer dan 50.000 branduren. Dit betekent dat je lang kunt genieten van betrouwbare prestaties zonder dat je de lampen vaak hoeft te vervangen.

Ja, de SUNfeet professionele nagellamp is geschikt voor diverse nagelbehandelingen, waaronder gellak, acryl, BIAB en nagelreparaties. Met de verschillende tijdinstellingen kun je de droogtijd aanpassen aan het type behandeling dat je uitvoert.

SUNfeetproducts B.V. 2024 ©
De waardering van sunfeetproducts.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.2/10 gebaseerd op 29 reviews.