Alles over

Garantie en reparatie

Bij aankoop van de SUNfeet nagellamp heb je recht op 12 maanden garantie. De garantie geldt niet wanneer de lamp defect raakt als gevolg van normale slijtage of door schade veroorzaakt door ondeskundig gebruik of gebrek aan onderhoud. Om aanspraak te maken op garantie is schriftelijke bevestiging van de leverancier vereist. 

Wij raden je aan de garantievoorwaarden zorgvuldig door te lezen, zoals vermeld in onze algemene voorwaarden, alvorens gebruik te maken van onze nagellamp. Bij vragen over garantie of eventuele reparaties kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Meer weten? Neem contact met ons op!

Heb je toch nog vragen over de garantie en reparatie van de SUNfeet professionele nagellamp? Neem dan eenvoudig contact met ons op. Wij proberen zo spoedig mogelijk te reageren.

professionele nagellamp uv led lamp voor nagels gellak pedicure nagelstudio salon

Veelgestelde vragen

De levertijd van de SUNfeet nagellamp kan variëren afhankelijk van jouw locatie (NL/BE). Op werkdagen, maandag t/m vrijdag, ontvang je de nageldroger binnen 1 à 2 werkdagen.

Ja, we bieden een garantieperiode voor de SUNfeet nagellamp om jouw tevredenheid en vertrouwen in ons product te waarborgen. Raadpleeg de garantievoorwaarden in de handleiding voor meer informatie.

Ja, de SUNfeet professionele UV LED lamp is ontworpen met eenvoudig onderhoud in gedachten. Het gladde oppervlak van de lamp is gemakkelijk af te vegen met een zachte doek en desinfectiemiddel om een hygiënische werkomgeving te behouden.

De UV LED-lampen in de SUNfeet nageldroger hebben een lange levensduur van meer dan 50.000 branduren. Dit betekent dat je lang kunt genieten van betrouwbare prestaties zonder dat je de lampen vaak hoeft te vervangen.

Ja, de SUNfeet professionele nagellamp is geschikt voor diverse nagelbehandelingen, waaronder gellak, acryl, BIAB en nagelreparaties. Met de verschillende tijdinstellingen kun je de droogtijd aanpassen aan het type behandeling dat je uitvoert.

SUNfeetproducts B.V. 2024 ©
De waardering van sunfeetproducts.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.2/10 gebaseerd op 28 reviews.